Yhtäkkiä onkin ollut kiirettä töissä.  Tehtäviäni ei kyllä ole edelleenkään määritelty, mutta kaikkea pientä päivitystä ja tekemistä on ilmaantunut eli olen sittenkin tarpeellinen. No, en ole tuota kyllä missään vaiheessa murehtinut.

Muutakin mukavaa on ollut ja tullut.  Kävin kampaajalla hakemassa väriä elämään, ystävän kanssa ulkona hakemassa sielulle virikettä ja sain järjestymään yhden uuden työpaikkahaastattelun.  Lisäksi olen suunnitellut pippaloita ja selvittänyt paikkaa, Cantina Westistä tuli aika kiva tarjous mutta Zetorista tosi tyly.  Katsotaan nyt mihin päädytään.  Kutsun ajattelin laittaa piakkoin.

Lisäksi on suunnitelmissa risteily vanhaan hyvään malliin.  Sitä suunnitellaan tänään lounaalla.  Vanha osasto olisi vielä kerran kiva saada kasaan ja viettää oikein kunnon läksiäiset :-)

Huomenna mennään laskettelemaan tai lapset meni jo tänään ja me sitten perässä.  Yövytään mökillä, joka on toivottavasti lämmin sitten, kun me sinne ehditään.  Mummu ja pappa ovat siellä lämmittämässä.

Ja kun horoskooppilinjalle lähdin, niin tässä mielenkiintoinen näkemys: Vesimiehet ovat eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee Vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi vaikka Vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Oikein hauskaa loppiaista kaikille!