Viikonloppuna syötiin hyvin.  Vappuaattona mummu ja pappa olivat kylässä.  Tehtiin Tuulin kanssa alkupalaksi parsasalaattia, pääruuaksi poronfilettä valkosipulirisoton kera ja jälkiruuaksi marjahyytelöä.  Lisäksi oli vielä lopuksi simaa ja munkkeja a'la Aila.  Heini oli juhlimassa vappua kaverilla.

Vappupäivänä innostuin kokeilemaan polentan tekoa.  Minulla oli pari kilpailevaa reseptiä joissa kaikissa oli veden ja polentajauhon suhde eri (Jamie Oliver, Talo Toscanan auringon alla ja polentapussin ohje).  Tein sitten kokeilemalla ja polentaa tuli aika runsaasti.  Polentan kanssa oli uunissa paahdettuja kasviksia vuohenjuusto ja halloumikuorutuksella (siis vaihtoehtoisia).  Jälkkäriksi mangorahkaa.

Sunnuntaina kokeilin friteerata eilistä polentaa ja sitä dippailtiin kermaviiliin.  Oli muuten hyvää!  Pääruuaksi oli tattipastaa jonka päälle sai laittaa pekonimurua.  Sopi hyvin yhteen.  Ja kaikkien mielestä kotona saa maailman parasta ruokaa :)