Aamu alkoi cantaloupemelonilla, neljännes tuli syötyä.  Lisäksi gefilusmehua, jolla huuhtelin alas maitohappobakteerin, antihistamiinin ja kalaöljykapselit.  Töissä ruusunmarjateetä ja välipalaksi nektariini ja omena.  Lounaaksi eilista linssi-munakoisosörsseliä.  Välipalaksi kiivi ja banaani.

Ruokavalioon on tottunut aika hyvin.  Kahvin tuoksu meinasi viedä jalat alta aamulla mutta sekin meni ohitse nopeasti.  Onneksi on taas sen verran tekemistä, ettei tommosta ehdi paljon ajatella.  Kädet joutui saveen tosiaan ihan heti, ei mitään mappienlukua alkuun vaan samantien vääntämään soppareita ja selvittämään epäselvyyksiä puhelin korvalla.

Viikon saldoksi voisi sanoa että kyllä sitten saa kun vaan tahtoo.  Ruokatottumusten muuttaminen oli ihan helppo juttu.  Ehkä Heini tuossa rinnalla antaa mullekin erilailla motivaatiota, ei pelkästään oman ulkonäön vuoksi.  Työkin tuli sitten yllättävän helposti, kun se oikea paikka löytyi.  Tässä hommassa tosiaan voin käyttää paljon kerättyä oppia, service managerin ja laatupäällikön uralla kerättyä.  Nyt olen kuullut että oli minulla enkeleitä suosittelijoina useampiakin (mm. esimies, tuttu uudessa organisaatiossa, HR ja vanhan organisaation vastaavaa tehtävää hoitava).  Verkostoituminen kannattaa!  Koskaan ei voi tietää kenen apua tulee tarvitsemaan myöhemmin! 

Päivittelin myös Tuulin ripari sivua.  Meillähän on suuret juhlat elokuun alussa, taitaa olla tuparit samalla kun ei ole muuten saatu noita järjestettyä.  Tuuli on itse ollut aktiivinen juhliensa suunnittelun suhteen, hyvä niin.  Taidankin antaa tehtäväksi leipoa piirakat pakkaseen lomansa aikana.

Kotona tein tomaattikeittoa (sipulia, valkosipulia, porkkanaa ja kaksi tomaattimurska purkkia) ja salaattia jossa oli ituja.