Olen tainnut panostaa ruokaan tänä viikonloppuna enemmän kuin pitkään aikaan.  Ehkä inspiroiduin viikolla saaduista herkullisista aterioista.  Perjantaina Tuuli innostui leipomaan kaura-suklaapikkuleipiä Haluan suklaata -kirjan reseptillä - nam.  Lauantaina ajatuksena oli syödä nepalilaisittain kotona, mutta en löytänyt reseptejä.  Minulla on tosi hyvä Aasia keittokirja mutta jostain syystä siinä on unohdettu niinkin tärkeä alue kuin Nepal.  Päädyin siis inkkariruokaan.  Tein Naanleipää, kanacurryä ja kasviscurryä (sipuleita, munakoisoa, kesäkurpitsaa, inkivääriä, chiliä ja jugurttia).  Tänään tein parsasalaattia (vihreää parsaa, tomaattia, jääsalaattia ja kastikkeeksi sitruunaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria), uusia perunoita, possunfilettä (marinaadissa sitruunanmehua, sitruunankuorta, valkosipulia, oliiviöljyä ja sambal oelekia).  Keitin kastikkeeksi marinaadin kasaan ja lisäsin kermaa.  Jälkiruuaksi Heini teki rahkaa jossa oli banaania, aprikoosia ja päärynää.

Aika on mennyt siivotessa, eilen sisällä ja tänään pestiin ikkunat ulkopuolelta (Heini julkisivun ja Tuuli pihan puolelta).  Siinä sivussa on pesty pyykkiä, hoidettu taimia, kuskattu Tuulia baletin kevätnäytöksiin pe ja la, kävin anoppilassa ja sieltä tehtiin kävely ulkoilmakonserttiin jossa musisoi Maarit Hurmerinta.  Kaupassa tuli käytyä Mannissa vaihteen vuoksi.  Eilen olin väsyksissä ja taisin ottaa torkutruuan päälle sohvalla.  Tänään on ollut parempi päivä ja on jaksanut tehdäkin jotakin...