DanSukkerin reseptilehtisessä oli kirsikkakakun ohje, jota Tuuli on jo pariin otteeseen pyytänyt tekemään.  Eilen sitä sitten kokeiltiin.  Meillä on muutama purkki kirsikoita säilynyt vuodesta 2006, kun niille ei niin kovin hirveästi ole ollut käyttöä, joskus harvoin muistanut kakun koristeeksi.  No, niitä maisteltiin ja todettiin että ovat tosi hyviä.  Eli kakkua tekemään.

Kirsikkakakku

Pohja: 
200g digestivejä, piparkakkuja tai mitä vaan keksejä
50g sulaa voita

Täyte:
2dl kuohukermaa
500g rahkaa
1,5dl sokeria (riippuen kirsikoiden makeudesta)
vaniljasokeria
manteliaromia
6 liivatetta
kirsikoita murskana

Koristeeksi kokonaisia kirsikoita

Pohjaan murskataan keksit ja sekoitetaan sula voi.  Painele irtopohjavuoan pohjalle.  Vatkaa kerma vaahdoksi.  Sekoita rahka, sokerit, aromit ja kirsikat sekaisin.  Lisää seokseen veteen liotetut liivatteet ohuena nauhana samalla vatkaten.  Sekoita vatkattu kerma varovasti seokseen.  Kaada pohjan päälle.  Koristele pinta kokonaisilla kirsikoilla.  Laita kylmään jähmettymään.