Rippijuhlien tarjoilut alkaa olla suunniteltu.  Pientä hienosäätöä enää ja toteutus, pikku juttuja.  Boolin kanssa olen vielä hakusessa.  Jotain raikasta, sitruunaista.  Ideoita?  Voisin tehdä kaksi versiota, alkoholilla ja ilman.  Jäitä oli tarkoitus tehdä, kun uudessa pihassa kukkii kurkkuyrtti.  Kukkia voisi pikkuhiljaa jäädyttää isompaan astiaan niin, että ne sitten hitaasti sulaisi päivän aikana booliin.  Nyt kun muistaisi kerätä kukkia joka ilta ja laittaa pakkaseen.

Laitoin sairaskertomukseni toukokuulta palautteena Peijakseen.  Sain vastauksen melkein heti potilasasiamieheltä - pääsi yllättämään positiivisesti!  Oli laittanut eteenpäin joihinkin paikkoihin. Mielenkiintoista nähdä, saanko vastauksia lääkäreiltä tai muulta henkilökunnalta.  En varsinaisesti pyytänyt kommentteja vaan laitoin lähinnä tiedoksi potilaan näkökulman sairaalareissuun.

Pariisin reissua ollaan suunnittelemassa lokakuulle ystävän kanssa.  Ihana olla aina jotain suunnitelmia tekemässä, on jotain mitä odottaa :-)