Huomasin viime viikkoisen aromaterapian jälkeen että minulta hävisi ajoittaiset 'kuumat aallot' tai 'hikoilukohtaukset'.  Tarkoitan tuolla semmosta sekunnissa tulevaa hikistä oloa, ei välttämättä kuuma mutta hikeä pukkaa ihan joka paikasta ylähuulesta lähtien.  Aikaisemmin 'kohtaus' tuli hyvin selvänä, jos fysioterapeutti osui oikein kipeään kohtaan, toisaalta 'kohtauksia' tuli myös tiukassa paikassa vaikka esiintyessä tai liikenteessä.  No, ne on nyt sitten poissa.  Tilaisuuksia olisi kyllä ollut runsaastikin tässä parin päivän aikana, kun olin fasilitoimassa (suom. edistämässä) kaksi päiväistä workshoppia (suom. työpaja).

Kävin tänä aamuna fysioterapiassa (3. kerta viiden sarjasta) ja kerroin asiasta.  Hän piti ihan selvänä että olen ollut niin jumissa, että koko aineenvaihduntani on toiminut epämääräisesti.  Ja hikeä ei siis tullut vaikka jotkut paikat on edelleen niin kipeinä että kyyneleet tulee silmistä.  Kyse on yläselästä, päätetyöskentelyn aiheuttamaa.

Mielenkiintoiseksi jutun tekee juuri lukemani juttu kurkkuchakrasta.  Niskanjäykkyys, tunteiden ilmaisemisen vaikeudet ja kontrolloiminen osui kyllä juuri tähän hetkeen töissä olevan ongelmatapauksen takia.  Kiitokset Sarille - tietämättäsi avasit minunkin silmät!

Nyt täytyy lopettaa, ettei niska jäykisty uudestaan ja voi nauttia edelleen aamun pehmityksen antamasta hyvänolontunteesta.