Parina päivänä on Tuulin kanssa käyty katselemassa sieniä lähimetsissä.  Kovin suurta satoa ei ole saatu, mutta jotain aina on löydetty: kantarelleja, tatteja, lampaankääpiä ja orakkaita.  Tänään niistä saisi jo ehkä paistosta koko porukalle.  Vielä ei seutu oikein ole tullut tutuksi, että osaisi löytää oikeille sienipaikolle.  Hiukan tekisi mieli mökille katsstamaan tutut paikat ja keräämään vähän suurempia saaliita.

Tiistaina kävin laitattamassa hiukset ja terapioimassa samalla kampaajaystävän palvelussa.  Hiuksiin väriä ja hiukan siistimistä, mielelle purkautumista ja suhteellisuudentajua.  Eli kaiken kaikkiaan ihan onnistunut käynti.

Eilen oltiinkin sitten stadissa.  Tytöt halusivat farkkukauppoihin, koulut alkaa jo ensi viikolla.  Heini tapasi kaveriaan Elsaa ja minä Minnaa ja sitten vielä satuttiin yhtäaikaa keskustaan Annen ja Idan kanssa joten käytiin Teatterin terassilla juomassa Idan 18v. onnittelukuoharit.  Onnea Ida, vielä kerran!  Olivat matkalla Pärnuun. 

Porukka hajaantui sitten kuka minnekin ja me suunnattiin Minnan kanssa syömään.  Aluksi mietittiin japanilaista ja käytiinkin tsekkaamassa Koton ovella, mutta paikka oli täynnä.  Käveleskeltiin sitten siinä lähettyvillä ja eksyttiin ravintola Helmeen.  Tätä voin sitten suositella!  Erinomainen ruoka, alkuun yhteinen sushilajitelma ja pääruuaksi Minnalle tonnikalaa ja minulle nieriää.  Jälkkäriäkin oli pakko ottaa, kun ruoka oli ollut niin hyvää, Minnalle suklaahelmi ja minulle juustokakkua, nam.  Ravintolapäällikkö on oma erikoisuutensa, aika rento tyyli ja kova puhumaan, esitteli paikkaa ja kertoi juttuja joka välissä, hauska!

Heini ja Tuuli kävivät sillä välin katsomassa The Brothers Blue -elokuvan.  Vielä pikainen piipahdus Kampissa kaupoilla ennen kotiin lähtöä.  Minä sain yhden T-paidan, tytöille taisi kertyä vähän enemmän tavaraa.