Eilinen meni vatsataudin kourissa.  Aamusta alkoi kovat tuskat ylävatsassa ja niitä jatkui taukoamatta kellon ympäri.  Kaksi kertaa piti käydä oksentamassa mutta sekään ei yhtään helpottanut poltetta.  Illalla sitten loppui ihan yhtäkkiä niin että sain nukuttua.  Tänään vatsa on kosketusarka, olisko lihakset joutuneet eilen koville.  Kamala tauti, en toivoisi kellekään samanlaista!

Vapun vietto on siis meillä ollut Jounin ja lasten varassa.  Jouni oli eilen tehnyt jotain herkkuruokaa. Tytöt kävi raportoimassa minulle sängyn ääressä: Karibialaista kanaa, jossa oli mangoa eikä yhtään valkosipulia.  Valkosipulia käytetään meillä niin että ohjeen yksi kynsi käännetään yhdeksi valkosipuliksi (no ei ihan...).  Illaksi teki sitten vielä salaatin ja kastikkeen Jamie Oliverin ohjeen mukaan.  Kastikkeeseen tuli paahdettuja pinjansiemeniä ja basilikaa. 

Tänään Vappupäivänä otetaan varmaan aika kevyesti. Grilli ja terassi olisi jo käyttökunnossa, joten ehkä voisi syödä ulkona ja nauttia ihanasta kevätpäivästä.  Uima-allasta miehet näyttää putsailevan.  Viimeiset jäät suli vasta toissapäivänä, putkistot on varmaan vielä jäässä, joten vedenkiertoa ei vielä saa päälle.