Kävimme syöttämässä asiakkaita joululounaalla tänään ravintola Lehtovaarassa.  Nyt on mukavan rento ja leppoinen olo, ruoka oli hyvää, viinit maistuivat ja maha tuli täyteen.  

Ruokalistalla oli alkupalapöytä sisältäen:

KYLMÄT KALARUUAT

Kirjolohenmätiä, sipulia ja smetanaa   (vl)
Akvaviittigraavattua lohta, puolukkaa (l) sinappikastiketta                
Hauki-surimigalantiini, yrtti-kermaviilikastike (vl)
Lämminsavulohta, sinappikastiketta
Anjovismoussekakkua   (vl)
Konjakki-sinappisilakoita  (l)
Punaviinillä ja punasipulilla marinoituja silakkafileitä  (l)
Fileesilliä   (l)
Keitettyjä perunoita

KYLMÄT LIHARUUAT

Joulukinkkua ja talon sinappia
Prässättyä ankkapresse-terriiniä,herukkahyytelöä  (l)
Ankanmaksa-potrviinipateeta, punaviini- viikunahilloketta<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

 

SALAATIT

Sienisalaattia  (vl)
Vihersalaatti pähkinöillä ja juustolla (l)
Rosollia (l) ja rosollinkastiketta (vl)
Marinoituja kasviksia (l)

Pääruuaksi sai valita kolmesta vaihtoehdosta pöytään tuotuna:

Soseutettua Borštškeittoa ja smetanaa
Jättiravunpyrstöjä ja yrttirisottoa sekä paprikakastiketta
Prässättyä häränrintaa ja piparjuurikastiketta sekä juuressärää

Ja jälkiruoka oli taas buffetpöydässä sisältäen:

Juusto
Jouluhalko, aprikoosi-omenatäyte (vl)
Ris a la mandel  (vl), lämmintä kirsikkakeittoa (l)
Piparkakku-kermavanukasta (vl)
Taatelikakkua (vl) ja pikkuleipiä
Brunbergin marmeladit ja tryffeleitä