Viikolla olimme pari päivää humppaamassa strategiaa Eerikkilän urheiluopistolla tästä n. 100km päässä.  Siis keskellä ei mitään.  Hienolla paikalla järvien keskellä omassa rauhassa.  Ensimmäisenä autosta ulos astuessa korviin otti lintujen aamuliverrykset, oli nimittäin suorastaan meteliä!  Paikka oli tosi suosittu ja muitakin porukoita tuolla oli, mm. Satakunnan lennosto ja sählymaajoukkue ja mitä lie vielä muita ehkä parikymmentä ryhmää.  Muistin jossain vaiheessa että olen tuolla ollut ennenkin jollain tiimipäivillä, silloin harrastimme lumikenkäkävelyä.  Nyt oli keväisen aurinkoista ja harrastuksena oli vaan kävelyä tuolla lintujen metelin seassa.  Tuolla muuten tintit sanoo edelleen ti-ti-tyy!

Illalla saunoimme, syötiin hyvin ja jatkettiin iltaa normaalisti juoden olutta ja laulaen Tatun kitaransäestyksellä tuttuja nuotiolauluja.  No, vähän ehkä muuta tällä kertaa.  Nukkumaan mentiin kuitenkin puolen yön maissa, seuraavan päivän ohjelma painoi päätä tyynyyn.  Kyllä me saatiin jotain aikaiseksi, vaikka aika paljon on vielä pimennossa tulevaisuudessa.  Katsotaan nyt miten tämä tästä kehittyy.

Seuraava päivä valkeni kirkkaana ja lämpöisenä, aamukävelyllä aamiaiselle kuuntelin taas tuota ihmeellistä lintujen konserttia.  Otin pari kuvaa järveltä.  Päivä meni hyvien keskustelujen parissa.  Toivottavasti niistä jäi myös jotain käteen.  Joka tapauksessa hyvillä mielin ajelin takasin kotiin päin, aurinko paistoi ja tie oli vapaa. Kotona kaikki oli ok, pääsin rauhoittumaan - siis loikoilemaan sohvalla...

1506426.jpg