Huh, viime viikon lempeä laskeutuminen lomilta on ohi ja nyt on ihan täysi höyry päällä töissä.  Muutimme yhteen isoon tilaan, jossa on koko 5 hengen tiimi.  Tämä tehostaa selkeästi toimintaa.  Voi huikata kysymyksen käsillä olevasta tehtävästä viisaammille, saa vastauksen heti ja siten eteneminen on rivakampaa.  Muutos toimintaan oli tänään oikein käsinkosketeltava.   Monta asiaa selvitetty ja pulkassa.

Viikonloppuna oltiin kotosalla, istutettiin pari tuijaa, laitettiin parvekkeen kaiteeseen lasit, nautittiin olosta ja syötiin hyvin.  Kesäkurpitsojen kasvatus onnistui erinomaisesti ja nyt on sitten keksitty kesäkurpitsaruokia joka päivä.  Olen laittanut kurpitsaa melkein kaiken sekaan, keittoihin ja kastikkeisiin, kanttarellien kanssa ja salaatteihin.  Erityisen hyvää on ollut friteeratut kesäkurpitsaviipaleet, kesäkurpitsapasta (juustohöylällä nauhaa pannulle ja paistetaan muitten kasvisten (sipulia, porkanaa jne.) kanssa ja tuorejuustoa sekaan) sekä marinoidut kesäkurpitsaviipaleet (marinaadiin voi laittaa ihan mitä vaan, yksinkertaisimmillaan valmista salaatinkastiketta).  S

unnuntaina tein timbaaleja, johon raastoin perunaa, porkkanaa, kyssäkaalia, kesäkurpitsaa ja sipulia, sekaan munamaito (2 munaa, 2dl kermaa, köntsä homejuustoa).  Pikkuvuuissa (voilla voideltu) timbaalit paistui 200C 40min.  Nam.