Synttäreitä siis juhlittiin 17.2. ja juhlat jatkuivat vielä viikonloppuna kahvi- ja kakkutarjoilulla kun toinen siskoni tuli käymään.  Toipumiseen meni myös nuo pari päivää.  Mutta niinhän kuuluu mennäkin kun kunnolla biletetään!  Hauskaa oli - kiitos juhlijoille!  Sain myös ihania lahjoja, kiitos kaikille!

Hiihtoloman alun vietimme mökillä Pusulassa.  Kahtena päivänä lasketelttin Alhovuoressa ja muuten hiihdeltiin ja luisteltiin järvenjäällä.  Pappa oli tehnyt kunnon radan jota sitten luisteltiin ympäri (n. 200m).  Kylmä oli välillä ja puita poltettiin rajusti mutta hyvin meillä kuitenkin elämä siellä sujui ilman nykyajan turhuuksia (sähköä, juoksevaa vettä ja lämmitystä).  Jouni sairasteli flunssaa mutta ei se meitä hidastanut :-)  Kävimme vielä laskettelemassa Laajavuoressa ja Himoksella loppuviikosta.

Torstaina sitten sain kuulla isän kuolemasta.  Lähdimme saman tien ajamaan Keski-Suomeen äidin tueksi.  Perjantaina kävimme hyvästelemässä isän kappelissa.  Kovin on surullista.  Isä oli juuri täyttänyt 82v.  Hoidimme viikonloppuna käytännönjärjestelyjä, hautajaiset on 11.3.