Kaikenlaista on kyllä tehty ja tekeillä, mutta en löydä aikaa bloggaamiseen ja se on ikävää.  Viikonloppuna oli paljon ohjelmaa.  Tuulilla on poikakaveri ja oli meillä ekaa kertaa yötä perjantaina.  Olivat kyllä tiiviisti Tuulin huoneessa :D  Mutta ilta meni tuossa vähän jännityksessä, kateltiin Jounin kanssa joku Espanjalainen elokuva. 

Lauantaina nukuttiin koko sakki pitkään, heräsin tekstarin ääneen joskus ennen kymmentä.  Aila kirjoitteli suunnitelmista, kun olimme menossa PAIA-päivää viettämään Inkerille.  Söin aamiaista ja kävin Jessen kanssa kaupassa hakemassa muille syömistä, nukkuivat vielä kun lähdin.  Nuori pari oli hereillä kun tulin takaisin ja kyllä ne loputkin kömpi pesistään kohtsilleen.

Sitten keräilinkin tavaroita kasaan ja Aila tuli kahdelta hakemaan.  Napattiin vielä Pirjo kyytiin.  Auto oli täynnä kuin olisi muuttokuorma ollut kyydissä.  Oli ompelukonetta ja saumuria, lankoja ja puolivalmiita käsitöitä sekä yöpymiskamoja.  Suunnattiin ensin Menitaan täydentämään lankavarastoja.  Inkeri olikin jo paikalla.  Ostin 7 veljestä villasukkia ja seuraavaa isoäidinneliöpeittoa varten. 

Yksi PAIA-peitto on valmis, kun Aila teki siihen vielä nirkkoreunuksen.  Tuli todella kaunis!   Ollaan antamassa peitto tupaantuliaislahjaksi ystävälle, kunhan nyt vaan saadaan järjestymään vierailu uuteen taloon.  Kuva olisi kiva, mutta eipä muistanut ottaa eli ens kerralla.

Sitten olikin vuorokausi :; kutomista, syömistä, juomista, saunomista ja nukkumista :; (meniköhän toista merkit okein?)  Ihanaa oli viettää aikaa ahkeroiden ja jutellen!  Kiitokset Inkerille ihanista tarjoiluista! 

Jouni tuli minua hakemaan samalla kun kävi tarkistamassa veneen peiton.  Kotona ehdin vaihtaa vaatteet ja laittautua ennen kuin mummu ja pappa tulivat meille ja lähdettiin tutustumaan uuteen Musiikkitaloon.  Olimme kuuntelemassa Aivoliitton Forever-hyväntekeväisyyskonserttia http://www.aivoliitto.fi/aivoliitto_ry/ajankohtaista_aivoliitossa/forever-hyvantekevaisyyskonsertti.html.  Konsertti oli hieno ja Musiikkitalo varmasti vierailun arvoinen.  Jos on korkeanpaikan kammoinen niin varaa liput permannolta!

Mummu ja pappa tulivat vielä meille iltateelle.  Syötiin loput pakastimeen jääneistä Heinin yojuhlatarjoiluista ja hyvä niin.  Illan päätteeksi katseltiin vielä ekaa Terminaattoria telkkarista kolmestaan kun Heini olikin kylässä Varpun luona Hmlinnassa.