Viikonloppua piristi ukkoskuurot melkein päivittäin.  Lämmintä on riittänyt edelleenkin, altaassa vesi yli 20 asteista.  Aurinko on paistanut kuurojen välissä jopa kuumasti niin että uiminen on ollut oikein tervetullut mahdollisuus.

Lauantaina kävimme teettämässä Tuulille korvareiät Jumbossa ja yritimme löytää Heinille talvitakin.

207128.jpg 

Talvivaatteita ei kovin paljon vielä kaupoissa ole, joten jäi takki saamatta.  Iltapäivällä menimme Satulle ja Jannelle kylään.  Tarjoilun teemana oli Soul food, hyvää oli ja muutenkin kivaa nähdä pitkästä aikaa.  Mielenkiintoista oli uutiset M/K perheen muuttosuunnitelmista Lempäälään, kun ollaan itsekin pohdittu Tampereen suuntaa mahdollisena tulevaisuuden kotipaikkana.

Sunnuntai menikin sitten normaalien kotiaskareitten parissa, raivaamista riittää neljän hengen taloudessa uskomattoman paljon ja siivotakin pitää, kun Jesse kantaa roskaa sisään jatkuvasti.  Jouni rassasi auton kanssa, öljynvaihto kai oli kyseessä.  Illalla nautiskelimme sushia.

Puutarhassa kypsyy omenat ja luumut.  Molempia tuntuu tulevan paljon, tosin omenoissa on kaikissa joku ötökkä sisällä.  Mutta hyvää paistosta noista tulee, kun jaksaa kuoria ja pilkkoa.  Luumut on vielä menneet suuhun sitä mukaa kun kypsyy.