Olin viikonlopun Helsingissä ammentamassa naisenergiaa Naiskuoropäivillä.  Yövyin Heinin luona ja ehdimpä vielä käydä lauantai-iltana PAIAilemassa Pirjolla.  Perjantaina kävimme Heinin kanssa syömässä Soul kitchenissä, samalla juhlistimme Heinin harjottelupaikan saamista.  Harjottelu alkaa huhtikuun alussa ja kestää 6kk, joten tämä oli iso ja hieno juttu Heinille!  Ruoka oli hyvää, paikka aika meluisa ja kovasti nuoremman väen suosiossa.  Menu oli mielenkiintoinen: joimme alkuun kalliopolitanit, alkupalaksi etanoita ja pääruuaksi pitkään haudutettua lihaa, Heinille karitsaa ja minulle possua, jälkiruuaksi mahtui vielä puolukkaparfait ja sitruunasorbettia.  Erittäin hyvää ruokaa ja palvelu pelasi erinomaisesti.  Oikein onnistunut ilta, kiitos Heinille!

Naiskuoropäivillä oli seminaareja, toinen toistaan hienompia kuoroesityksiä, hyvää seuraa ja illalla vielä karonkka ravintola Kaisaniemessä.  Karonkassa oli monenlaista ohjelmaa: lauluesityksiä, yhteislaulua, päästiin harjoittelemaan slaavilaisia kansantansseja ja syötiin ihan hyvin seisovasta pöydästä.  Esiintyjinä oli pari pientä kokoonpanoa joista toisen nimi ei jäänyt mieleen, mutta toisena oli Helsingin laulu, joka jäi mieleen koska esittivät lauluja stadin slangilla.  Hauskaa kuunneltavaa!  Tapasinpa samalla vanhan tuttavan joka lauloi tuossa!  

Sunnuntaina kävimme Heinin kanssa Ateneumissa katsomassa Tove Janssonin näyttelyn.  Näyttelystä tuli valtavan hyvä mieli!  Kannattaa käydä!  Suomessa on aika monta sukupolvea saanut Toven kynän viivan verkkokalvolleen jo äidinmaidossa, niin tuttua kuvamaisemaa tuskin on muuta, kertakaikkisen ihanaa!  Kävimme lounaalla Ateneumin kahvilassa ennen kuin minun piti mennä Naiskuoropäivien loppukonserttiin.  Konsertti oli hieno!  Miten monenlaista äänimaisemaa naisista irtoaa, uskomattoman hienoja esityksiä, tulkintoja, tunnelmia ja tunteita.  Olen ihan rakastunut taas laulamiseen <3