Aamiaiseksi verkkomelonia ja mansikoita, lasillinen gefilusmehua (porkkana, ananas).  Töissä omena ja Rooibosteetä.  Puoli litraa vettä ennen lounasta, joka oli taas porkkanasosekeittoa jossa viherjauhetta.  Lisää teetä.

Nyt väsyttää ankarasti.  Aamulla myös särki alaselkää molemmin puolin, tosin helpotti vähän kun nousi seisomaan.  Vieläkin se tuntuu, jotenkin säteilee reisiin ja polviin asti, molemmissa jaloissa.  Vatsa on toiminut koko ajan ihan normaalisti, juon kai kuitenkin tarpeeksi (en tosin niin paljon kuin ohjeissa).  Väsyttää tosiaan niin ettei meinaa silmät pysyä auki.  Ja tarkkaa työtä olis tehtävänä, oih.

Välipalaksi eilistä pinaatti-tofusörsseliä.  Välillä söin kourallisen manteleita.  Teetä ja vettä on kans tänään mennyt paljon.  Ja edelleen väsyttää...

Kotona tein taas paistosta, johon laitoin sipulia, valkosipulia, munakoisoa ja paprikaa.  Lisäksi keitin palsternakkaa ja linssejä.  Linssit heitin sit vielä tohon paistoksen sekaan.  Ihan oli hyvää ja maistui meidän kuurittomillekin.

Illalla kävimme kaupassa ja tutkittiin Heinin kanssa hyllyjä oikein tarkasti.  Kauheasti teki mieli maitotuotteita, joten käytiin läpi kaikki soijavalmisteet.  Löytyihän sieltä maustamatonta ja sokeritonta soijajugurttia.  Syötiin sitä illalla.  Oliskohan tullut syötyä vähän liikaa...  Paino on pudonnut puolisen kiloa päivässä, mutta nyt ei lähtenyt kuin 100g.