Aamiaiseksi kaurapuuroa mustikoilla ja lisäravinteitten kyytipojaksi omenamehua. Välipalaksi banaani ja omena, kun lounastunti venyi normaalia myöhempään. Palaverissa tuli juotua kolme mukia Rooibosteetä. Lounaaksi ruokalan salaattipöydästä lautanen täyteen elävää ravintoa (salaattia, tomaattia, kurkkua, kesäkurpitsa-retikkaraastetta, punajuuri-omenaraastetta sekä kesäkurpitsansiemeniä ja hiukan oliiviöljyä). Lisäksi otin yhden kasvispihvin. Jälkiruuaksi satsuma.

Illalla tehtiin Tuulin kanssa oikein kunnon ateria: suppilovahverokastikkeen kaveriksi paistettiin soijasuikaleita oliiviöljyssä ja lisäkkeenä vihreitä papuja ja parsakaalia. Iltalenkin jälkeen join vielä tuoreesta inkivääristä tehtyä teetä hunajan kanssa.