Eilen töissä tunki 0ffice2OO7-paketin asennus joka meni sitten pahasti pieleen.  Tänään puhelimen Active5ync asennus ei mennyt läpi ja piti vaihtaa kännykän ohjelmisto uudempaan.  Molemmissa on mennyt jo useampi tunti, ihan harakoille, edelleenkään mulla ei ole tota '07 ja puhelimesta puuttuu kaikki kontaktit.  Tosin pakkohan nuo on tehdä.  Mutta hiukan hidastaa oikeitten töitten tekemistä. 

Sain eilen sikaflunssarokotteen, joka teki vasemman käden tosi kipeeksi. Nukuin sit huonosti.  Nyt on ollut koko ajan semmonen hiukan huono olo, lihakset arkana ja kylmä.  Toivottavasti menee tällä ohi eikä nosta oikeesti kuumetta.

Olen ollut etänä töissä tänään.  Ihana päivä, niin valoisaa ja lumista, ja lisää tulee kun kevyttä pakkaslunta satelee hiljalleen.  Heini haluaisi kyydin kylille, jengillä on joku möötte taas.  Hiljanen viikonloppu tiedossa.  Tosin ei korville, kun Jouni aloitti portaikon askelmien työstön.  Pari askelmaa kerrallaan autotallissa viilutettavana ja lakattavana.  Eteinen valmistuu hiljalleen.

Mitäs keksis seuraavaksi viikonlopuksi kun Annika tulee kylään?  Kataa vietiin Picassoon ja sushille.  Kyllä siskolle pitäisi keksiä jotain yhtä kivaa.  Ideoita?