Vietimme viikonlopun PAIA-porukalla meidän mökillä.  Aika meni kuin siivillä hyvässä seurassa.  Kävimme kahteen otteeseen metsässä sieniä keräämässä.  Saalis oli valtava, suppilovahveroita oli kaikilla molempina päivinä 5-10l, lisäksi tatteja, orakkaita, kantarellejä, torvisieniä ja lampaankääpiä.  Metsästä ei meinannut päästä pois, sieniähän ei tietenkään voi tuonne jättää.  Väsymys vei kuitenkin voiton jossain vaiheessa, ehkä myös jano.  Siis mökillä juotiin ja syötiin, saunottiin ja nukuttiin oikein hyvin. 

Ruokalistalla oli perjantaina Pirjon Lindströmin pihvejä sienikastikkeen kera, lauantaina lounaaksi vastakerättyjä sekasieniä (supppiksii, kanttiksii, herkkiksiä, orakkaita ja kääpiä) keittona.  Illalliseksi tehtiin uunissa paahdettuja kasviksia (perunoita, porkkanoita, sipulia ja valkosipulia), pannulla entrecote ja lisäksi suppismuhennos, jälkkäriksi uuniomenia vaniljakastikkeen kera.  Sunnuntaina syötiin vielä lounaaksi ennen lähtöä keitettyjä mökkipottuja ja porkkanoita, pikku-bratwursteja sekä punikkitattipaistosta.  Jälkkäriksi uunissa paahtui banaaneja vähän liiankin paahtuneiksi ja sisään tökittiin tummaa suklaata ja päälle kinuskikastiketta.

Kuivasin 20l suppilosaaliini meidän elfa-kuivurissa pannuhuoneessa auton sisätilalämppärin avustuksella.  Tässä kuva kasasta: