On vähän aikaa edellisestä kirjoituksesta, aurinkoiset kelit ovat pitäneet poissa sisältä ja konetta ei ole tullut paljon availtua.  Tässä siis lyhyt status mitä on tapahtunut.

Viikonloppuna olimme tyttöjen kesken kun Jouni oli moottoripyöräajelulla. Tuulilla oli tanssiopiston loppunäytökset niin että perjantaina olimme katsomassa esitystä mummun kanssa, balettia.  Lauantaina oli vuorossa nykytanssia jonka jätimme väliin.  Sunnuntaina oli taas nyky johon menimme Heinin kanssa katsomaan.  Perjantain esitys oli paras.

Lauantaina saatiin tehtyä suursiivous, tytöt auttoivat joten en ollut edes ihan kuollut homman jälkeen.  Oli oikeesti aivan ihana olo, kun vietettiin iltaa puhtaassa talossa.  Laitoimme myös kesäkukat, joten ulkoapäinkin näyttää kivalta.

Sunnuntaina loppunäytöksen jälkeen tuli Jouni kotiin ja Helena tuli Konstan kanssa.  Sitten saatiin vielä yllätysvieraaksi Heikki, Tiina, Teuvo ja Hannele.  Olivat kyllä aika pikaisella vierailulla, ei edes ruokaa tarjoiltu.  Me muut söimme Nizzan salaattia, paistettua lohta ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa.

Maanantaina Konstalla oli Sibeliuslukion ja Akatemian pääsykokeet.  Tulokset saadaan vasta kuukauden päästä.  Toivotaan parasta!  Illalla söimme ensimmäiset Italialaiset uudet perunat sillin kanssa ja mansikat jäätelön ja kermavaahdon kera.  Tästä se alkaa, kesä :)  Ei olla syöty sisällä nyt viikkoon ja seuraavan kerran ehkä sitten syyskuussa.