Aloitin tänä aamuna Heinin kanssa viikon puhdistuksen kesäkuun Trendin ohjeitten mukaan.  Pelkkiä kasviksia ja hedelmiä viikko.  Kiellettyä on myös vilja-, maitotuotteet, kananmuna, tietysti kaikki valmisruuat, alkoholi ja kahvi.  Yritän kertoa nyt viikon aikana, miten sujuu ja miltä tuntuu.

1. päivä

Aamiaiseksi mansikoita, vattuja ja banaani sekä lasillinen omenamehua ja vettä johon sekoitin psylliumkuitua (pitäisi sitoa myrkkyjä).  Nyt söin vielä töissä omenan.

Kahvin tuoksu toimistossa taitaa olla kaikkein tuskaisin houkutus.  Yritin vähentää kahvin määrää jo viime viikolla, mutta aika hankalalta tuntuu.  Sorruin sitten kuitenkin, kun pääänsärky haittasi jotain hommaa.  Yhtään päivää en ollut ilman vaikka koko viikon tuo oli ajatuksena.  Mutta vähensin kuitenkin siihen yhteen kupiliseen (huom. ei mukilliseen).  Sunnuntaina join espresson (noh, tuplana), josta jotkut väittää että ei olisi kofeiinia kuten normaalissa suodatinkahvissa.  Päänsärky kaikkosi joten ei taida olla uskomista tuohonkaan.  Nyt tiukkana!  Ihan vaan esimerkin vuoksi, kun Heini on mukana kannustamassa.

Ennen lounasta join puolisen litraa vettä.  Lounaaksi eilen valmistettua lipstikkakeittoa (sipulia, valkosipulia, perunaa, varsiselleriä, lipstikkaa, inkivääriä, kasvislientä, vähän kaurakermaa ja suolaa).  Keittoa oli ehkä desin verran, kun Heini kippasi eilen tuon mun lounasboxin sisällön jääkaappiin.  Jälkiruuaksi join yrttiteetä (ruusunmarja-vadelma).

Välipalaksi vihreää teetä, porkkana ja saksanpähkinöitä.

Kotiin päästyä söin banaanin ja tein keittoa johon laitoin perunaa, parsakaalia, sipulia ja valkosipulia.  Illalla vielä Heini teki pirtelön mansikoista, vatuista ja banaanista.

Aika hyvin oli maha täynnä koko päivän, yhtään en ollut nälkäinen.  Mietinkin että tulikohan syötyä liikaa banaania.  Oikean ohjeistuksen mukaan kaikki kasvikset pitäisi olla luomua, joten siitäkin on lipsuttu koko päivän.  Jaksoin hyvin tehdä remonttihommia (hion ikkunan pieliä että rappaus ottaa kiinni). Ja pyöräilin vielä uimaan tuohon lähi järvelle.  Uinti on kyllä ihanaa!  Olen käynyt nyt kolme kertaa ja vesi lämpenee varmaan parilla asteella joka päivä.