Vietimme eilen piknikin meidän veneellä naisystävien kanssa. Tavattiin laiturilla viiden maissa.  Ehdin avata kuoharipullon ja juotiinkin se jo melkein tyhjäksi ennen kuin ehdotin vaihtoehtona myös purjehtimista.  Siinä vaiheessa ei enää ollut kovin innokasta lähtijää, joten jäimme satamaan ja istuttiin S/Y Dulcinetten sitlootassa auringonpaisteesta nauttien.   Ehkä me ensi kesänä lähdetään kauemmaksi retkelle :) 

Tarjoilut järjestin helposti, kun kävin päivällä ruokatunnilla hakemassa Prisman tiskiltä erilaisia tapaksia, tuoretta leipää ja juustoja.  Lisäksi otin omaa satoa tuoreherkkutattisalaattia, tomaatteja sekä luumupiirakkaa kotoa.  Ihana Pirjo toi tuliaisena kaksi vaatekoukkua joissa oli veneteema, kaunis kiitos Pirjolle!  Meri ja sylissä syöminen loivat mukavan retkitunnelman, vene keikkui hiljaa harvojen ohikulkijoiden jälkimainngeissa.  Muissa veneissä ei näkynyt mitään liikettä, taidettiin nähdä koko laiturilla ehkä pari-kolme ihmistä.  Laskettiin että laiturissa on n. 80 venettä ja laitureita on ehkä 10 tai 11.  Maisema on siis pelkkiä mastoja :D

Jotain suunnitelmia tehtin seuraavien tapaamisten osalta. Olemme menossa kuukauden päästä sieniretkelle meidän mökille. Olikohan tarkoitus myös tavata ennen sitä käsitöiden merkeissä?  Aah, taiteiden yössä tänä perjantaina ehkä myös!  Ja pitikös meidän myös mennä ulos syömään??