Pari päivää meni pajahommissa Katisten kartanossa. Ihana paikka, kartanomiljöötä parhaimmillaan pikku pakkasella kartanon puutarha ohuen lumikerroksen peittämänä. Ruoka oli huippua. Tässä meidän illallinen:
Siika mousseline ja kala consomme<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Am sand Gewürztraminer 2004, Alois Lageder, Alto-Adige, Italia
***
Ankanmaksaterriini ja briossia
Am sand Gewürztraminer 2004, Alois Lageder, Alto-Adige, Italia
***
Paahdettua jäniksenfileetä ja punaviinikastiketta
Abadia Retuerta Selección Espacial 2001, Sardon de Duero, Espanja
***
Vadelma marsmallow, vadelmasorbee
Recioto della Valpolicella Corte Giara 2004, Italia
***
Suklaa Fondant
Recioto della Valpolicella Corte Giara 2004, Italia
Ruokasalin tunnelmaa:
Pajasta pari yksityiskohtaa:
Kommentit