Perjantaina oli siis firman pikkujoulut.  Aloiteltiin toimistolla kahdelta yhteisillä glögeillä (glögi oli jostain syystä tosi pahaa, maistui pahvimukilta).  Glögeillä vaihdettiin kuuulumiset ja tein evaluaatiota etkopaikoista. Vaihtoehtoja löytyi onneksi useita ja jätin päätöksenteon myöhempään, kun oli jo kiire laittautumaan.  Olin unohtanut vieneeni joskus kesällä pyyhkeen kotiin pesuun, suihkussa käynti huipentui siis kuivaamiseen paperipyyhkeillä, heh.  Hyvä seura auttoi kummasti juhlatunnelmaan pääsyssä vaikka juhlajuomaa en ollutkaan varannut mukaan.  Päälle pantavaksi olin varannut violetin hilepaidan, jonka tytöt minulle valitsivat viimeksi Jumbossa käydessä, mustat housut ja mustat mokkakorkkarit joissa oli violettia koristusta.  Tukka hyvin ja meikkiä naamaan ja eiku menoksi.

Kone sammuksiin ja jo oli joku vinkkaamassa taksiin toimiston ovelta.  Otin kutsun vastaan (vaihtoehto olisi ollut lähteä junalle, yök). Sappaat jalkaan ja juosten perään.  Juhlatunnelma alkoi hyvin kun joku jo portaikossa halusi vaihtaa kännykkänumeroita!  Etkoille Bakersiin, jossa piti olla euron kuoharitarjous, mutta yläkerta olikin suljettu yksityistilaisuuden takia.  Onneksi RA-porukka ymmärsi mennä hakemaan kuoharia kuitenkin, pulloja tuli pöytään ihan kiitettävästi.  Eli KIITOS!

Hyvässä vireessä käveltiin korttelin verran varsinaisiin bileisiin Schönes Fräuleiniin.  Missattiin pomon puhe, mutta päästtin sentään suoraan ruokajonoon.  Alkuun oli monelaista salaattia, ihan herkkua kaikki.  Pääruuaksi oli makkaraa ja siankylkeä ja nekin maistuivat ihan älyttömän hyviltä!  Taisi olla kyllä jo nälkä.  Juomalippuja saatiin 5, joten juotavaakin piti hakea, jonottaa ei tarvinnut.  Hyvät järjestelyt ja kaikki pelasi hienosti. 

Bändinä oli Kerma joka soitti vanhoja tuttuja biisejä ja biletys pääsi heti vauhtiin.  Jossain vaiheessa noustiin pöydille tanssimaan kunnon saksalaiseen tyyliin.  Meno oli hyvä ja hauskaa piisasi!