Vietimme Jouninpäivää työn merkeissä.  Käytiin eilen Ikeassa ostoksilla ja nyt on aamusta asti asennettu lasten vaatehuoneeseen kaappeja, laatikoita, hyllyjä ja enää vain tanko puuttuu.  Rankkaa puuhaa, hiki tulee.  Tosin nyt on niin aurinkoistakin, että meidän talo oikein kylpee auringon paahteessa länsiseinän suurien ikkunoiden ansiosta.

1422308.jpg

Ruokaa laitoin vaihteeksi leivinuunissa.  Lihapata muhi monenlaisten kasvisten kera pitkään ja hartaasti.  Seassa oli sipulia (valko-, kelta- ja salottisellaista), porkkanaa, bataattia, paprikaa, fenkolia ja kukkakaalia. Jälkiruoka oli Heinin toivomuksesta uunijäätelöä.  Tuohon tuli persikoita ja vadelmia jäätelön ja marenkihunnun lisäksi.  Herkkua!  Kuva seuraa...

1422312.jpg

Siinä sivussa on pesty pyykkiä, imuroitu keskilattiaa ;-) ja pidetty keittiö järjestyksessä.  Aamulla käytiin perinteiseen tapaan aamulenkillä leipomossa ja päivällä vähän pitemmällä lenkillä Jessen kanssa.  Tuuli on ollut taekwondossa ja Heini tässä koneella aina kun silmä välttää.  Tosin täytyy sanoa että tänään Heini on ollut ahkerasti tuon vaatehuoneen sisustuksessa apuna.