Ihanaa viikkoa vietetty kolmisin, kun Heini tuli hiihtolomaksi käymään.  Kävimme eilen luistelemassa, on myös kävelty ja käyty verkoilla ja tietysti laitettu ruokaa ja leivottiinkin oikein runsaasti maanantaisen syntymäpäivän takia. Tuli taas vuosi lisää, sain Jounilta tulppaaneja, Heiniltä kortin ja ystävä toi ihanan kolibrikukan ja vyyhdin keväisen väristä lankaa.  Tuntui oikein hyvältä, mitäs noista vuosista kunhan saa avata skumppapullon ja pitää kekkerit.

Kelit ei oikein innosta, pilvistä ja lämpötila on ollut nollan molemmin puolin, alkuviikosta räystäät tippui ja  nyt taas pakkasella.  Tänään ajateltiin käydä kaupungilla.  Meillä on kuorolla keikka 105v. synttäreillä, joten olisi joka tapauksessa lähdettävä liikkeelle. Hoidetaan muutama asia siinä samalla.

Teetin kuvakirjan Tuulin viimeisestä vuodesta.  No reilusta vuodesta kun vanhimmat kuvat ovat v. 2011 kesäkuulta, jolloin teimme äiti-tytär matkan Pariisiin.  Aika monta tapahtumaa tuohon reiluun vuoteen mahtuu, matkoja, juhlia ja mökkeilyä.  Tuntuu hyvältä, että on tehty ja oltu paljon yhdessä.  Ei jää oloa, että mikse sitä taikka tätä.  Nyt kun Tuulin kuvia katsoo, voi nähdä katseessa paljonkin surumielisyyttä, joissakin kuvissa silmissä enemmän vaikka suu hymyilisikin.  Paljon kauniita kuvia ja aivan ihania muistoja.  Laitoin kuvien sekaan myös kuvia Tuulin maalauksista ja akvarelleista.  On niin hyvä olo siitä, että Tuuli oli niin tuottoisa.  Taideteoksissa on ikäänkuin Tuulin henki olisi täällä meidän kanssamme koko ajan.  Olemme antaneet taidetta myös pois, niille jotka ovat jotain tiettyä teosta halunneet, näin Tuuli on läsnä myös muitten luona.  Ikävä on kova.  Kuitenkin pienin askelin uskaltaa 'mennä kohti' koko asiaa. Kuvien läpikäyminen oli raskasta, ehkä vähän pelottikin etukäteen.  Mutta kun niitä kuvia olikin yllättävän paljon ja tilanteet kuvissa olivat selvästi hyviä, tuli niitten selailusta lopulta hyvä olo ja nyt on kuvakirja pöydällä katsottavana.

 

tuuli280113_2-normal.jpgTuuli eli elinkaarensa nopeutettuna.  Ei varmaankaan jäänyt paitsi mistään tunteesta skaalan ääripäitten väliltä. Teki valtavan määrän luomistyötä.  Vaikutti uskomattoman suuren ihmismäärän loppuelämään. Ja vaikuttaa edelleen.