Käytänpä hetken nyt kun ei ole kiire minnekään...

Olimme viikonloppuna Tuulin kanssa Varsinais-Suomessa siskon luona kylässä.  Vietiin samalla pari vitriiniä jotka jäivät Heinin huoneen uudelleen järjestelyssä ylimääräisiksi.  Ei tosin saatu noita seinälle kun Hanna-Lean hieno uusi pora ei pystynyt betoniin.  Toivottavasti saa seinälle joskus.  Toinen asia mikä oli tarkoitus hoitaa samalla reissulla oli Jessen rokotukset, mutta unohdettiin ottaa koko koira mukaan, että se siitä.  Me tehtiin hauska kävely jossain siskon työpaikan mailla.  Saatiin lounasta yllättäen kodalla jossa oli joku harvennushakkuita tekemässä ollut porukka pitämässä taukoa, Hanna-Lean tuttuja.  Sitten käytiin oikein nähtävyyksiä katsomassa.  Keskellä metsää oli kalliolla kivi, jossa oli laatta.  Siinä kerrottiin että tästä paikalta oli joskus 1500-luvulla mennyt joku Ruotsin kuningas.

Sunnnuntaina kotona kokkailtiin, käytiin kirpparilla ja tytöt leipoi vaikka mitä.  Tavallinen kotoilupäivä siis.  Taidettiin me käydä lenkillä ja saunassa.

Eilen olin työtiimin kanssa ulkona suunnittelemassa virkistyspäivää.  Kaikenlaisia ehdotuksia keksittiin, ja nyt kai äänestetään parhaasta.  Mietittiin mm. hyväntekeväisyyttä.  Mitä 5 hengen porukka voisi tehdä?  Vanhustenkotiin tai päiväkotiin viihdyttämään?  Harvennushakkuisiin?  Halkoja mummoille?  Keräykseen?  Laittakaas vinkkejä ja linkkejä!

Töissä on kiirettä ja tekemistä liikaa.  Vähän jo stressioireita pukkas, mutta päätettiin porukalla että ei päästetä pahaksi.  Kyllä tiimi on ihan ehdoton apu nykyajan työelämässä!  Saa vertaistukea heti!  Juokseminen on myös hyvä palauttaja, lenkillä unohtuu työjutut.  Sadekaan ei haittaa juostessa, vaikka onkin ikävää olla jalat märkinä.  Kuivuuhan ne sitten.  Hitsin kivaa joka tapauksessa.  Kannattaa kokeilla!