Jamie Oliveeria mukaellen:

1 kesäkurpitsa
oliiviöljyä
1tl fenkolinsiemeniä
1tl korianterinsiemeniä
1 kuivattu chilipalko
merisuolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsa isoiksi lohkoiksi, pyörittele oliiviöljyä ja huhmareessa hakatut mausteet kesäkurpitsoihin.  Laita uunivuokaan ja paista ensin kostutetulla leivinpaperilla peitettynä 220C uunissa 30min ja sitten ilman paperia vielä 20min kunnes kurpitsat ovat vähän ruskistuneet.

1 valkosipuli (meidän normaali mittaI
oliiviöljyä
3dl ryöpättyä ja hakattua lehtikaalia
mäkimeiramia
suolaa
mustapippuria
voita
muskottipähkinää

Paista pilkottu valkosipuli ja ehtikaali oliiviöljyssä kunnes lehtikaaliin jäänyt neste poistuu. Lisää oreganoa mielen mukaan, laitoin tuoretta kourallisen.  Lisää voita ja mausteet.

1 mozzarellapallo
canneloneja
tomaattimurskaa
kermaa
juustoraastetta

Soseutin kesäkurpitsat monitoimikonneessa, lisäsin lehtikaalimössön ja sekoitin vielä nopeasti raastetun mozzarellan sekaan.  Pursota valmis mössö cannelonien sisään ja lado vuokaan yhdeksi kerrokseksi.  Kaada päälle kermaa ja tomaattimurska ja peitä juustoraasteella.  Paista 220C uunissa puolisen tuntia.