Jessen jalka on vaivannut sen verran että Jouni varasi ajan eläinsairaalaan tarkistuskäynnille.  Jessen olkapää leikattiin v. 2002 kun nivel ei pysynyt paikallaan vaan luiskahti aina pois ilman mitään tapaturmaa.  Leikkauksessa jalka niitattiin hauiksesta vartaloon kiinni.  Edellinen tarkastus tehtiin 2004 ja sen jälkeen on laitettu niveleen muutaman kerran kortisonia ja syötetty särkylääkettä ihan jatkuvasti.  Eläimen kärsimystä on kertakaikkisen kauhea kattoa. 

Nyt sitten menin aamusta viemään Jesseä tuonne leikkauksen tehneelle lääkärille.  Jesse sai rauhottavia, mutta eka piikki ei ihan riittänyt niin laitettiin toinen. Sitten rentoutuminen olikin aika totaalista.  Lääkäri väänteli ja otettiin röntgenkuvat, mutta mitään varsinaista syytä kivuille ei löytynyt.  Arveli jännetuppitulehdusta tuossa siirretyssä jänteessä.  Mutta varmuutta ei saa muuten kuin puukottamalla.  Siinä voisi sitten olla vaihtoehtoja, mitä voidaan tehdä.  Hauiksen katkaisua ehdotti ja radikaalimpana vaihtoehtona olkapään jäykistämistä.  Mietitään nyt sitten mitä tehdään.

Kaiken kiireen keskellä piti vielä ehtiä peittämään karseet juurikasvut.  Maarit on ollut luottokampaajani jo usean vuoden ajan ja nyt oli päässyt uusiin tiloihin vuoden alusta.  Hieno kampaamo, hyvällä paikalla :-)  Ihme kierroksilla menee pää nyt kun tekee 110% töitä koko ajan.  Aiheutti sen että en meinannut päästä ylös pesupaikalta, jalat vaan ei tuntuneet kantavan ihanan rentouttavan päähieronnan jälkeen.  No, siinä vähän keskittyessä taas lähti toimimaan. 

1215417.jpg