Juhlinnan paikka: kuukausi uudessa työssä takana!  Olen sopeutunut hyvin, mitkään etukäteen mietityt pelot eivät ole toteutuneet, on ollut mielenkiintoista ja nautin täällä olosta!  Haasteita edessä. Ensimmäinen näytönpaikka olisi perjantaina, kun pääsen puhumaan strategiasta koko henkilökunnalle alkaen Oulusta ja jatkuen ensi viikolla Hesaan ja Tampereelle.

Uuteen toimistohuoneeseen pääsen huomenna.  Sisustamaan pääsen vasta parin viikon päästä, kun on tuo saittikierros tässä nyt päällä ja vie vähän voimia ja aikaa.  Juhannuksen jälkeen on sitten aikaa, eiköhän täällä hiljene niin kuin muuallakin Suomessa.  Mutta ei ainakaan ole tällä hetkellä tylsää!

Ompeluinnostus tarttui Heiniin ja minun avustuksella syntyi eilen laukku Marimekon vihreästä Appelsiinkankaasta.  Laitan kuvan tänne illalla tai huomenna.  Heini aikoi näyttää tuota tänään kässänopelle, oli se niin hieno.  Heinin ryhmä muuten voitti sen kaupunkisuunnistuksen viime perjantaina.  Saivat palkinnoksi jäätelöt (luokan paras) ja liput keilamaan (koulun paras).