Tytöt ovat olleet ahkerina.  Eilen saimme päivälliseksi uunilohta, bataatti-porkkana-perunamuusia ja sipulikastiketta.  Jälkkäriksi hedelmäsalaattia vaniljavaahdon kanssa.  Tänään sitten tytöt olivat leiponeet sämpylöitä ja ruuaksi oli tomaattikeittoa.  Jälkkäriksi kirsikkajuustokakkua.  En ole tehnyt ruokaa kotona moneen päivään, niin en edes tiedä mitä tarttis tuoda ruokakaupasta kun sinne ollaan kohta lähdössä. Ihanaa! 

Meillä on ollut lasten kasvatuksessa ihan ala-asteelta alkaen tavoitteena että jokaisella on ruuanlaittovuoro.  Aluksi tietenkin suunnilleen jämien lämmittelyä ja pöytään nostamista tai sitten ihan vaan voileipäpöydän kattamista.  Pikku hiljaa siitä sitten on opeteltu lisää, eineksiinkin turvauduttu, kun pinaattilettujen paistaminen onnistuu aika pieneltä.  Ja nyt kyllä voi sanoa, että harjoittelu kantaa hedelmää.  Pienestä kannattaa aloittaa!  Ja sotkuista ei tarvitse nostaa meteliä ;)  Tärkeintä on tietysti se, että lapsilla on oma kiinnostus oppia kaikkea uutta, kokeilla erikoisempiakin.  Tosin kokeilut painottuu tuonne leivontapuolelle, makeaa on ollut mahan täydeltä tarjolla harva se päivä.  Pitempiä lenkkejä sitten :D