Loppiaisena oltiin veljen luona yöpymässä ja saatiin Tiinan tekemää leipää (ja muutakin hyvää syötävää :)  Tiinan käärössä oli täytteenä pestoa, omia kuivattuja tomaatteja sekä motsarellaa, ja oli todella hyvää.  Sunnuntaina kävelyllä Jouni esitti lounastoiveeksi kasviskeittoa ja sämpylöitä, joten teinkin sitten vähän isomman sämpylätaikinan josta erotin n. 3dl tuota kääröä varten.  Taikinaan tuli vettä, hiivaa, suolaa, öljyä (aurinkokuivattujen tomaattien purkin öljy), kaura- ja vehnäleseitä, Pirkka luomusämpyläjauhoja.  Nostatin taikinan hyvin ja kaulin sitten n. 35*20cm levyn. Kuvittelin että totta kai meidän kaapista löytyy täyteainekset.  No, ei löytynyt samoja kuin Tiinan käärössä vaan tuli Pirkan välimerentahnaa (salviasta), murunen aurinkokuivattua tomaattia sekä fetaa.  Sitten käärin vaan rullalle ja siirsin leivinpaperin päälle.  Kääröstä tuli pellille kulmittain mahtuva käsivarren paksuinen pötkö.  Paistoin 200C uunissa n. 35 min.  Oli hyvää jo lämpimänä mutta vielä parempaa jäähtyneenä kun maut oikein tasaantuivat ja voimistuivat.