Jäi päälle syömisten osalta puhdistusviikolta.  Olen painottanut kasvisruokavaliota, vähentänyt leivän syöntiä, yritän vähentää alkoholin kulutusta ja kahvin juontikin on jäänyt kupilliseen päivässä.  Lisäksi olen jättänyt santsaamisen kokonaan ja työpaikkaruokalassa otan pienempiä annoksia, tosin salaattia kauhon lautasen täyteen.  Täällä on saatavilla ihanaa keittoa joka päivä ja sitä olen syönytkin aina kun lounaalla käyn.  Eväitä olen ottanut pari kertaa viikossa.  

Lisäksi saan liikuntaa nykyisen istumapaikan ansiosta 5. kerroksessa.  Ajankohta antaa liikuntaa myös kotona, puutarhatöissä saa lihakset kipeiksi ja hiki valuu.  Paino on tippunut hitaammin kuin tuossa puhdistusviikolla, nyt on jo yli 3kg kevyempi kuin aikaisemmin keväällä.  Selkä oli kipeänä viikonloppuna, mutta osoittautui terveeksi kivuksi.  Lihakset sai vähän rankempaa liikuntaa kun multasin perunan juhannusaattoaamuna.

Lisäksi täällä uudessa toimistossa on käytäntönä, että kahvioon toimitetaan isot määrät hedelmiä joka maanantai.  Aamurutiineiksi onkin muotoutunut syödä kotona kaurapuuroa ja aamukahvin sijasta syön töissä hedelmiä aamupäivällä.

Jos nyt jaksaisi pitää kiinni tästä, voisin olla aika tyytyväinen tälläytyessäni Tuulin rippijuhliin mekkoon, jonka ostin Pariisista :)