Kutsuin naisystäviä kylään keskiviikkoillaksi.  Päivä oli melko kiireinen.  Kävin lääkärissä ja jouduin mm. röntgeniin samantien ja sitten odotettiin tuloksia ja niitten analysointia.  Kauhealla kiirellä kotiin ja ruuan laittoon.

Heini teki alkunaposteltavaksi ruisnappien päälle herneistä, avokadosta ja limestä töhnää.  Alkuruuaksi tein mustatorvisienistä keittoa johon tuli punaista currypastea ja kookosmaitoa.  Pääruuaksi oli gulassia (sipulia, valkosipulia, paprikaa, chiliä, punaisia papuja ja naudan sisäpaistia).  Viinit minun piti vielä tarkistaa, kun tuliaisiksi tuli portugalilaista ja espanjalaista punaviiniä ja tuo portugalilainen oli tosi hyvää (espanjalainenkin tuli juotua).  Eli laitan tähän noi vielä muistiin myöhemmin. 

Istuimme iltaa huvimajassa ensin auringon valossa ja lämmössä kylpien.  Auringon laskiessa olikin aika laittaa säteilylämmitin ja kynttilät tuleen.  Jotenkin oli aivan ihana tunnelma, varsinkin kun ulkoapäin katsoi pöydän ympärillä kynttilän valossa vilkkaasti keskustelevaa seuruetta.  Meitä oli 8 henkeä, joten melkein koko joukko kasassa.  Keskustelimme mm. siitä ollaanko aikuisia ja jos ollaan, koska tuo tunne aikuisuudesta syntyi ja mitä se oikeasti tarkottaa, olla aikuinen ja mitä aikuiset tekee tai ei tee.  Jaettiin iloja ja suruja, mielenkiinnon aiheita, matkoja ja ajatuksia. 

Kiitos kaikille ystäville ihanasta illasta!  Seuraavan kerran tapaammekin shamanismin merkeissä jo kuukauden päästä.