Tatit saatiin kuivattua ja vuorossa on nyt ollut yrttejä.  Oregano kuivui hetkessä, samoin timjami.  Oreganon lehdet riivin pois varsista mutta timjamit laitoin varsineen.  Salviaa ja eritoten basilikaa saa näköjään kuivattaa päivätolkulla.  Mikä tuossa basilikassa oikein on?  Olisiko lehdet kannattanut repiä palasiksi?  Vielä voisi kuivattaa laventelia, jos tekisi siitä tuoksupusseja vaatekaappeihin (pussit voisi olla seuraavan PAIA-päivän askare).  Puutarhassa olisi vielä myös minttua , persiljaa ja lipstikkaa.

Kuivatut tatit laitoin mariskoolilaatikoihin, kun ne on niin nättejä että olen joskus säästänyt.  Yrtit meni ihan lasipurkkeihin.  Onneksi uudessa keittiössä riittää kaappitilaa, näitä purkkeja nimittäin on nyt jonkin verran.  Pakastimen vetoisuus täytynee tarkistaa.  Nyt on molemmat pakastimet ääriään myöten täynnä.  Hätätapauksessa voisi laittaa arkun autotalliin.  Olisiko kellään ylimääräistä pientä arkkupakastinta?