Tuli käytyä kirpparilla eilen, saldona oli Guccin laukku Heinille, Dumond laukku ja lipokkaat Tuulille, minulle pari vyötä.  Mahtava ilma, virvokkeet maistuivat kuhisevan torin laidalla ja lisäksi oli hyvää seuraa ja Helsingin kesä.  Muistui mieleen opiskeluajat Bulevardilla, hyppy- ja lounastunnit vietettiin torilla ja lähiseudun kuppiloissa.  Aika kauan aikaa sitten...

Löysin myös ihanat valkoiset mokkakupit, joihin liittyi tarinakin.  Kalastajatorpan työntekijöille oli myyty 60-luvulla vanhat astiastot ja nämä kupit oli kirpparimyyjä ostanut.  Täysin siistit, tuskin koneessa koskaan tiskattu ja sirot kuin mitkä.  Taidan olla vähän astiastoaddikti, kaappeja tarvittaisiiin kohta lisää.

Porukkaa oli joka paikassa, ruttopuistossa ei vapaata nurmikaistaletta näkynyt mutta puistonpenkillä levähdettiin hetki.  Suomalaiset siirtyvät oikeasti ulos, kun kesä tulee.  Mahduttiin sentään syömään Santa Fe:ssä.  Sekin paikka kuuluu jotenkin niin kiinteästi Hesan kesään, sisäpihatunnelma on ihana. Shoppailtiin vielä Sokoksella ja sitten rättiväsyneenä kotiin, missä uiminen sopivasti piristi että jaksoi iltatoimet hoitaa.  Yksi (tai kaksi) kesän must -juttuja on nyt kuitattuna :)